Pobeda Dejana Cogoljevića i Boška Veličića na trci “Tour of kids”

posted in: Vesti | 0

Na trci “Tour of KIDS” koja je održana na autodromu NAVAK, pobede u generalnom plasmanu ostvarili kadet Dejan Cogoljević i mladji kadet Boško Veličić.

Ovogodišnja trka “Tour of KIDS”, vožena kao je kao TROFEJ MILAN PANIĆ i bodovana za Kup Srbije za mladje kategorije, održana je na autodromu NAVAK kod Paćinaca. Trka je vožena u dve etape, pre podne pojedinačni hronometar, a po podne kružna drumska trka.

 

U kategodiji mladjih kadeta u vožnji na hronometar na stazi od 6km pobedu je ostvario Boško Veličić. U drumskoj trci koja je bila duga 15 krugova po 3km, Veličić je zauzeo drugo mesto, ali bolje vreme na hronometar donelo mu je pobedu u generalnom plasmanu.

 

 

U kategoriji kadeta u vožnji na hronometar na stazi od 9km, ubedljivu pobedu ostvario je Dejan Cogoljević. U drumskoj trci koja je bila iste dužine kao i kod mladjih kadeta, Cogoljević je još ubedljivije ostvario pobedu i samim tim i pobedu u generalnom plasmanu. S obzirom da se ova trka boduje i za Kup Srbije, on je još više učvrstio svoje vodjstvo u generalnom plasmanu i u ovom sistemu takmičenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.