POBEDA MARKA DANILOVIĆA NA MEDJUNARODNOJ BICIKLISTIČKOJ TRCI “ZENICA 2015”

posted in: Vesti | 0

Marko-DanilovicBiciklisti Borca Marko Danilović i Stefan Stefanović osvojili su prva dva mesta na medjunarodnoj biciklističkoj trci “ZENICA 2015” održanoj proteklog vikenda.

Na poziv biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine, seniorska ekipa biciklističkog kluba Borac učestvovala je 03.10.2015.godine na medjunarodnoj biciklističkoj trci “ZENICA 2015” koja se ujedno boduje i za prvenstvo BiH. Trka se održala na kružnoj stazi ulicama Zenice, 30 krugova po 2.15km. U veoma ubedljivoj vožnji dvostruku pobedu odneli su Marko Danilović i Stefan Stefanović.

U nedelju 04.10.2015.godine na predzadnjoj trci u okviru Kupa Srbije koju je organizovao biciklistički klub Šumadija iz Arandjelovca na kružnoj stazi oko jezera Burje u Erdeviku, junior Borca Jovan Djukanović i mladji kadet Veljko Vučićević osvaojili su treća mesta.

Na poslednjoj trci u okviru DUNAVSKOG Kupa, koji se organizuje za masters kategoriju, održanoj u Sremskoj Kamenici, veteran biciklističkog kluba Borac, Saša Vesković osvojio je treće mesto i nagradu za najborbenijeg vozača.

Sasa-Veskovic-na-postolju-u-Sremskoj-KameniciU satavu seniorske biciklističke Reprezentacije Srbije koja nastupa na trci “Tour of MEVLANA” u Turskoj od 07-10.10.2015.godine nastupiće i biciklisti Borca Marko Danilović, Stefan Stefanović, Jovan Zekavica i Goran Antonijević. Ova trka se vozi u okviru EURO TOURA i jedna je od kvalifikacionih trka za Olimpijske igre u Riju 2016.godine-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.