SENIORSKA EKIPA BORCA POBEDNIK OVOGODIŠNJEG KUPA SRBIJE U BICIKLIZMU

posted in: Vesti | 0

Marko-Danilovic-Jovan-Zekavica-Stefan-StefanovicPosle održanih osam trka u sistemu bodovanja za biciklistički Kup Srbije, seniorska ekipa biciklističkog kluba BORAC, osvojila je prvo mesto ekipno, a u pojedinačnoj konkurenciji Jovan Zekavica drugo i Stefan Stefanović treće mesto.

Ovogodišnji Kup Srbije u biciklizmu završen je zadnjom trkom za NAGRADU NIŠA u nedelju 11.oktobra. S obzirom da na toj trci nisu nastupali seniori pobednik se znao još ranije. Posle održanih osam trka ubedljivu pobedu i potvrdu prošlogodišnje pobede ostvarila je seniorska ekipa biciklističkog kluba BORAC. Pobeda je izvojevana ispred kombinovane ekipe AS Sombor/Apatin i ekipe beogradskog Partizana.

U pojedinačnoj konkurenciji drugo mesto osvojio je Jovan Zekavica, a treće Stefan Stefanović. Pobednik ovogodišnjeg Kupa je Stanković Marko iz ekipe OBK Beograd. Pojedinačna pobeda nije ostvarena jer takmičari Borca nisu nastupali na svim trkama, zbog reprezentativnih obaveza u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Riju 2016.godine.

Aleksandar-PetrovicU juniorskoj konkurenciji, posle održanih deset trka ekipa BORCA osvojila je treće mesto, a pojedinačno Aleksandar Petrović bio je drugi, koji takodje nije nastupao na svim trkama zbog reprezentativnih obaveza. Jovan Djukanović na kraju osvojio je peto mesto, a Nikola Tripković deveto mesto.

U konkurenciji kadeta i mladjih kadeta ekipe BORCA, posle održanih deset trka osvojile su treća mesta. Najbolje plasmane u pojedinačnoj konkurenciji imali su mladji kadet Veljko Vučićević na petom mestu i Stefan Sretenović u kadetskoj konkurenciji na sedmom mestu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.