Predrag Prokić priprema kadete za Ejof

posted in: Stare vesti | 0

Iskusni reprezentativac Predrag Prokić iz kragujevačkog Radničkog, pruzeo je da vodi kadetske reprezentativce Sbrije koji se u Čačku pripremaju za letnji Olimpijski festival mladih (Ejof) čiji će domaćin od 24. do 29. jula biti Trabzon u Turskoj.
Selektor Saša Gajičić je za Ejof odredio Luku Kotura i Aleksandra Mitića iz Partizana i Nemanju Dugalića iz čačanskog Borca…


– Prokić trenuto ima pauzu u programu seniorske reprezentacije i pošto je selektor Saša Gajičić na juniorskom Šampionatu Evrope uItaliji, preuzeo je sa velikim zadovoljastvom da brine o kadetima – kaže predsednik BSS Dragan Dostanić.- U pitanju je iskusan takmičar koji će na prvi način sprovesti program priprema, ali i motivisati mlade vozače. O troku klubova na ovim priprema su i Stefan Jovanović iz Partizana i Borislav Simonović iz Borca.
Srpski podmladak smešten je u novom kompleksu Kolos u čačku okružen je pažnjom i ljubaznošću osoblja i i ima odlične uslove za treninge. Reprezentativci će u Čačku boraviti do 17. jula. Trke u biciklizmu Na Ejofu (hronometar, kriterijum, drumska) su na programu 26, 27. i 28. jula.
Nemanja Dugalić je pobedio u aprilu na Dečijem sportskom festivalu u Konji u Turskoj. Mitić je dvostruki kadetski šampion Srbije za ovu godinu(hronometar i drum), Kotur je vicešampiona u drumskoj trci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.