Stević 40. u četvrtoj etapi „Predsedničke trke“ u Turskoj

posted in: Stare vesti | 0

Ivan Stević, olimpijski kandidat beogradskog Partizana, član turske ekipe „Salkano tim“, zauzeo je 40. mesto u sprintu grupe od 56 vozača na cilju četvrte etape „Predsedničke trke“ u Turskoj u visokoj 2.HC kategoriji. Drugi srpski vozač, subotički olimpijski kandidat Gabor Kasa, tkođe član „Salkano tima“ plasirao se na 63. mesto u konkurenciji 182 vozača koji su završila etapu, sa 1,05 minuta zostatka.
U etapi voženoj od Fetije do Marmarisa od 131,7 km pobedio je Australijanac Mark Renšou (Rabobank) u vremenu 3:14,01 časova. Drugo mesto pripalo je takođe Australijancu Harliju Metju Gosu (Grin ejdž sajkling) dok je treći stigao Daniele Koli (Italija, Tim tajp uan)…
U generalnom plasmanu i dalje vodi Bugarin Ivajlo Gabrovski član turske ekipe Konja sa 13:57,05 časova. Ima 1,33 minuta bolje vreme do Aleksandra Djačenka (Kazahstam, Astana) i 1,44 minuta prednosti u odnosu na Daniala Andonova Petrova (Bugarska, Kaha rural). Kasa je pao za jedno mesto u generalnom plasmanu i sada je 32. sa 7,58 minuta zaostatka, dok je Stević napredovao 28 mesta i sada je 103. sa 31,11 minuta slabijim vremenom od Gabrovskog.
Peta etapa je od Marmarisa do Turgutriesa od 178 km i ima jedan brdski cilj druge kategorije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.