Treneri u klupama u Vrnjačkoj Banji

posted in: Vesti | 0

BEOGRAD, 31. oktbar (Info centar)

– Biciklistčki savez Srbije u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije u okviru programa „Olimpijska solidarnost“ organizovaće od 3. do 14. novembra trenerski seminar u Vrnjačkoj Banji. Prijavljeno je blizu 25 polaznika iz Srbije među njima i aktivni biciklisti Ivan Stević i Goran Šmelcerović, kao i olimpijac Nebojša Jovanović, ali veliki broj iskusnih stručnjaka i trenera najboljih srpskih klubova, među kojima su i doskorašanji selektori reprezentacija Radiša Čubrić (drum) i Nemanja Vajs (planinski biciklizam)…
– Seminar će voditi slovenački stručnjak sa UCI licencom predavača Luka Žele, a među domaćim predavačima biće Branko Banović, Radomir Pavlović kao i internacionalni komesar UCI za doping kontrolu Marko Pročikević. Dušan Banović, mladi stručnjak Partizana, je nedavno bio na seminaru za olimpijsku disciplinu „be – em – iks“ tako da će upoznati polaznike o ovom kod nas malo zastupljenom delu biciklističkog sporta. Zahvaljujemo se na podršci u organizaciji seminara firmama „Planet bajk“, „Gamrin“ i novosadskoj “Ciklomanija internacional“ – rekao je generalni sekretar BSS Saša Gajičić.
Među polaznicima je dosta stručnjaka koji već pohađaju nastavu za operativne trenere i ovih 120 časova će im se računati kao deo programa iz biciklizma na njihovim visokoškolskim ustanovama. Svi polaznici biće smešteni u hotelu „Promenada“ MUP Srbije pored hotela „Breza“. Okupljanje je 3. novembra do 12 časova a početak predavanja je istog dana u 14 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.