U SUBOTU 18.07.2015. ODRŽANA DRUGA BICIKLIJADA U OKVIRU PROJEKTA “VOZI BICIKL, ŽIVI ZDRAVO I KVALITETNO”

posted in: Vesti | 0

Ucesnici-bicikljade-Cacak-Slatinska-banja-2-(1) Biciklistički klub BORAC, održao je ovogodišnju drugu biciklijadu u okviru projekta “VOZI BICIKL, ŽIVI ZDRAVO I KVALITETNO” u subotu 18.07.2015.godine od Čačka do Slatinske banje.

Na temperaturi koja je prelazila i 40 stepeni Celzijusa na gradskom trgu okupilo se 80 ljubitelja bicikla i zdravih stilova života i u rekreativnoj vožnji krenula put Slatiske banje. Uz pratnju saobraćajne policije vožnja je protekla u najboljem redu. Organizator se pobrinuo da svi učesnici budu snabdeveni sa dovoljnom količinom vode i ostalih osvežavajućih pića, a posebna poslastica bila je hladna lubenica koja je služena na prvoj okrepnoj satnici u Zablaću. Za one koji ipak nisu mogli da prevezu celu relaciju obezbedjen je prevoz, ali takvih je bilo samo nekolicina onih najstarijih i najmladjih.

Ucesnici-bicikljade-Cacak-Slatinska-banja-2-(2)

U Slatinskoj banji prisustvovalo se otvaranju priredbe “Dani Slatinske banje” i posle odmora od dva sata usledio je organizovan povratak za Čačak.

Ovu manifestaciju podržala je Naftna industrija Srbije u okviru svoje akcije ZAJEDNICI ZAJEDNO.

Biciklistički klub BORAC organizovaće još jednu Biciklijadu tokom agusta meseca o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.