VESTI IZ BICIKLIZMA

posted in: Stare vesti | 0

U Nedelju 17.oktobra održana je poslednja trka u okviru Biciklističke lige Srbije za sve kategorije u Aranđelovcu. Predposlednja trka za Ligu trebalo je da se održi u Nišu 10.oktobra i otkazana je, a dali će se održati u novom terminu još je ne izvesno.

U Aranđelovcu vozila se kružna staza uliucama grada, gde je dužina jednog kruga bila 4,2km, ali sa veoma teškim usponom od 1,8km. Kategorije mlađih kadeta i kadeta vozili su zajedno 5 krugova.

U kategoriji mlađih kadeta Nemanja Dugalić osvojio je drugo mesto i u generalnom plasmanu osvojiće bez obzira dali će se voziti trka u Nišu takođe drugo mesto. Ekipno Borac je peti.

U kategoriji kadeta Stefan Stefanović bio je drugi, Luka Samardžić četvri i Duško Jovanović sedmi. U generalnom plasmanu Stefan Stefanović je i dalje prvi, ali od trke u Nišu zavisi dali će ostati prvi i do kraja. U ekipnom plasmanu Borac će sigurno zauzeti drugo mesto.

U kategoriji juniora, koji su vozili 15 krugova zajedno sa seniorima, Lazar Jovanović je bio sedmi, Marko Danilović osmi i Đorđe Zekavica deveti. U generalnom plasmanu pojedinaca Marko Danilović je drugi, ali od zadnje trke zavisiće konačan plasman pojedinaca, ali bez obzira na to ekipno Borac će biti prvi.

Kod seniora Jovan Zekavica osvojio je treće mesto, a u generalnom plasmanu pojedinaca trenutno je treće plasiran za vozače do 23 godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.