Zahvalnica za učešće u Karavanu “Daj pedalu raku” 2017

posted in: Vesti | 0

U ime Ženskog centra Milica Vrnjačka Banja i ekspertske organizacije Build Energy Team – BET, želimo da Vam se zahvalimo na učešću u realizaciji projekta DAJ PEDALU RAKU 2017, koji već treću godinu zaredom obuhvata sprovođenje Biciklističkog karavana širom Srbije, kao i održavanje Okruglog stola: Kako sprečiti i na vreme lečiti karcinom dojke.

Izuzetno nam je drago da ste ovom prilikom dali značajnu podršku aktivnostima ŽC Milica Vrnjačka Banja i BETa, odazivajući se našem pozivu da učestvujete i date puni doprinos uspešnoj realizaciji Projekta. Obostrano smo doprineli podizanju svesti široke i stručne javnosti o neophodnosti veće primene mera preventivnih pregleda i rane dijagnostike karicnoma, kao i vođenje zdravog načina i stilova života u cilju smanjenja stope smrtnosti osoba obolelih od malignog tumora dojke.

 

Iskreno se nadamo da ćemo i u budućnosti nastaviti uspešnu saradnju i zajedničkim naporima doprineti rešavanju značajnih pitanja koja se tiču kreiranja i sprovođenja strategije na nivou Srbije za kontinuirano i permanentno edukovanje o malignim bolestima radi sprečavanja i ranog utvrđivanja i dijagnostike bolesti i smanjenja stope obolelih sa smrtnim ishodom. Takođe, verujemo da će udruženim snagama doprineti i jačanje saradnje države sa  udruženjima pacijenata radi stvaranja jednakih uslova kvalitetnog lečenja pacijenata obolelih od karcinoma dojke u svim delovima Srbije.

 

Vesna Bondžić
Ženski centar Milica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.