Daniloviću „Velika nagrada Kraljeva“

posted in: Vesti | 0

KRALJEVO, 8. jun (Info centar)
– Marko Danilović reprezentativac u biciklizmu iz čačanskog Borca pobedio je u trci „Velika nagrada Kraljeva“ koju je ulicama grada uspešno, uz pomoć saobraćajne policije organizova klub CCN Metalac uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Kraljeva, Grada Kraljeva i firmi Mladi radnik, Belt i Nelt.
Danilović je posle 50 km vožnje, česti po kiši koja se smenjivala sa suncem, pobedio ispred Miloša Borisavljevića (CCN Metalac) i sjajnog Dušana Kalabe iz Partizana, koji je iako junior osvojio treće mesto u apsolutnoj konkurenciji. Čačanin Stefan Stefanović (Borac) završio je na četvrtom, a Marko Polumirac (CCN Metalac) na petom mestu…
Juniorsku titulu poneo je Dušan Kalaba (Partizan) ispred Milana Dragojevića iz subotičkog Spartaka i Aleksandra Mitića iz Partizana.
Tri najbolja mlađa kadeta su Andrija Čukić (CCN Metalac), Dario Nimčević (Spartak) i Dušan Rajović (CCN Metalac).
U trci mlađih kadeta slavio je Nemanja Stojanović (CCN Metalac) ispred Dušana Veselinovića i Andrije Joksimovića (obojica Partizan).
– Ovo je bila lepa prilika za mali radni predah pred odlazak na trku „Kroz Srbiju“ – kaže Radiša Čubrić selektor seniorske reprezentacije i direktor „Velike nagrade Kraljeva“.- Vozilo se malo opreznije da ne dođe do padova jer je kiša nakvasila drum. Bilo je i dosta gledalaca, još jednom se pokazalo da Kraljevčani vole biciklizam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.