Erićeva 18. u Belgiji

posted in: Vesti | 0

KALMHOUT, 15.decembar (Info centar)

– Juniorka Jelena Erić biciklistkinja kraljevačkog CCN Metalca, gost u belgijskom timu DNCS, osvojila je 18. mesto u ciklo kros trci kategorje C 1 u belgijskom gradu Kalmhoutu što je izvanredan rezultat!
Pobedila je Belgijanka Sane Kant, druga je bila Francuskinja Feran Prevo, a treća Elen van Loj.
– Dobro sam se osećala, nadam se da će iz trku u trku forma biti sve bolja. Obzirom da sam tek pre desetak dana počela da vozim ciklo kros trke, ovi rezultati ohrabruju. U svojoj uzrastnoj kategoriji bila sam treća. Iduće nedelje startujem na trci svetskog kupa koja će mi pokazati šta mogu u konkurenciji najboljih biciklistkinja – rekla je Jelena Erić…
Radiša Čubrić njen trener u CCN Metalcu bodriće Jelenu Erić i biciklistu beogradskog Progresiva Ivana Jovanovća koji je takođe gost u DNCS 22. decembra u Namuru i, potom, 26. decembra u Zolderu na dve trke Svetskog kupa:
– Očekujem da bude među prvih 40 što bi u ovom delu rada bio lep plasman – kaže Čubrić.- Na ova dva svetska kupa procenićemo kakvi su joj izgledi na Šampionatu sveta 1. i 2. februra 2014. u Hogerheidu u Holandiji. Nema juniorske konkurencije i startovaće sa elitom i takmčarkama kojima je ciklo kros specijalnost. Troškove u Belgiji snosi CCN Metalac i klub DNCS, koji izuzetno pomaže biciklistima koji nemaju ugovore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.