Kadeti Srbije blistali u Turskoj, Stefan Stefanović treći u generalnom plasmanu

posted in: Stare vesti | 0

Kadeti Srbije u ekipi Železničara MBN na trci „Mušin Jazicioglu“ u okolini grada Sivasa u Turskoj, sjajno su vozili u konkurenciji blizu 100 biciklista iz Turske, Bugarske, Rumunije, Sirije, Azerbejdžana i Gruzije.

U generalnom plasmanu posle prologa i četiri etape, Stefan Stefanović iz čačanskog Borca osvojio je treće mesto sa 3,22 minuta  zaostatka u odnosu na pobednika Turčina Samlija Ferticana .Drugi je bio Turčin Jasin Bejan sa 2,52 minuta slabijim vremenom. Sedmi je trku završio Miloš Borisavljević iz Metalca sa 3,55 minuta slabijim vremenom, 13. je bio Luka Samardžić iz Borca sa 4,15 minuta, dok je 34. bio Marko Polumirac iz Metalca sa 12,09 minuta slabijim vremenom. Na 68. poziciju plasirao se Miloš Kostov iz Železničara MBN sa 45,23 minuta lošijim vremenom.

Stefan Stefanović je u prologu bio četvrti, dok je u prvoj etapi ovaj mladi vozač je zauzeo drugo mesto, Borisavljević bio četvrti, Samardžić deseti i Polumirac 11.  Borisavljević je u drugoj etapi zauzeo četvrto mesto, Samardžić je bio deveti a Stefanović deseti. Najslabije etapne plasmane srpski kadeti imali su u trećoj etapi, kada je Stefanović bio 19, Samardžič 20, a Borisavljević 27…

Borisavljević je u poslednjoj, četvrtoj, etapi bio drugi, Samardžić 33, Stefanović 38, Polumirac 52, Kostov 80…

U generalnom plasmanu prolaznih ciljeva, drugo mesto pripalo je Miloš Borisavljeviću…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.