Na Jadranu jak ritam

posted in: Stare vesti | 0

Srpski biciklisti na pripremama  u Bjeloj, drže jak ritam! Dušan Banović, mladi sportski direktor beogradskog profi tima Partizan „Pauer muv“ je zadovoljan kako je protekla prva polovina boravaka na Jadranu:
– Poslužilo nas je vreme, pa smo provodili na drumu svaki dan po četiri – pet časova, a jutro smo koristili za trčanje – kaže Dušan Banović. – Atmosfera je odlična, u vili „Mirela“ čiji je vlasnik nekadašnji biciklista Aleksandar Jugović, smo okruženi pažnjom  i uslovi su odlični, od hrane do smeštaja.
Od nedelje 16. januara priključiće se i selektor Radiša Čubrić, koji će ostati do kraja ove faze priprema 20. janaura. Prvi test srpskih biciklista je ciklo kros Šampionat Srbrije 22. januara u Novom Sadu, a organizator je BK Novi Sad.

Na pripremama o trošku BSS u vili Mirela su reprezentativci Žolt Der (Radnički, Kragujevac), Ivan Stević, Esad Hasanović, Nikola Kozomara, Dragan Spasić, Jovan Zekavica (svi Partizan „Pauer muv“) i Marko Stanković (Metalac, Kraljevo), a očekuje se dolazak i Nebojše Jovanovića (Partizan „Pauer muv“).  O trošku klubova već su na priremama Nikola  Stefanović i Filip Pavlović (Partizan „Pauer muv“), Aleksa Veličković (Šumadija, Aranđelovac), Miloš Stanković, Aleksandar Milivojević i Vladimir Vučićević (svi Metalac, Kraljevo), a doći će i Predrag Prokić, Goran Šmelcerović, Svetislav Blagojević Dejan Marić, Stefan Filipović, Nemanja Vuković i Luka Nikolić (Radnički, Kragujevac).
U Sušnju, na pripremama reprezentacije u planinskom biciklizmu su Bojan Đurđić (Radnički, Kragujevac), Aleksa Marić (Crvena zvezda) i Oliver Štrbac (Fanatik). O trošku kluba doći će i Ivan Tomić iz Progresiva (Beograd), kao i Ivan Jovanović doskorašnji reprezentativac kraljevačkog Metalca koji će u novoj sezoni najverovatnije voziti za beogradski Progresiv.
Trener BK Novi Sad, mladi stručnjak Nemanja Vajs na Jadranu će raditi desetak dana sa talentovanom Jovanom Crnogorac, učesnicom letnjih Olimpijskih igara mladih u Singapuru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.