Risić osvojio belu majicu “Dunavskog kupa”

posted in: Vesti | 0

SREMSKI KARLOVCI, 8. septembar (Info centar)

– Božo Ristić biciklista beogradskog Progresiva, osvojio je belu majicu za najboljeg takmičara u planinskom biciklizmu u “Dunavskom kupu” najvećem takmičenju rekreativaca, amtera i mastersa u regionu.

Ristiću je za prvu poziciju u ukupnom plasmanu sa 135 bodova bilo dovoljno treće mesto u poslednjoj trci u planinskom biciklizmu na Stražilovu na stazi od 18 km (četiri kruga po 4,5 km). Pobedio je David Tikvarević (Progresiv) ispred Stevana Petka (Jednota, Šid) i Ristića…

Trka je bodovana i za Prvenstvo Vojvodine u planinskom biciklizmu i titule su osvojili, poletarci do13 godina: Ognjen Đurašinović (Jednota), mlađi kadeti: Aleksa Milošević (Ciklomanija-Zrenjanin), kadeti: Aleksandar Mijatović (BK Novi Sad), amateri: Đorđe Palkovljević (Jednota), mastersi A i B: Aleksandar Mirković (Fanatik, N. Sad), mastersi C i D: Radoje Mimović (Fanatik), juniori: Aleksandar Roman (Jednota), žene: Milica Rakić (BK Novi Sad), seniori: Oliver Štrbac (Fanatik).

Dve trke “Dunavskog kupa” voziće se narednog vikenda u Hrvatskoj, u subotu 14.septembra na pisti aerodroma Čepin u Osijeku, a u nedelju 15.septembra u Vukovaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.