Biciklistima Borca i ove godine priznanja na proglašenju najuspešnijih u izboru čačanskog sportskog saveza

posted in: Vesti | 1

Na proglašenju najuspešnijih u oblasti sporta na teritoriji Čačka za 2019.godinu, u izboru Čačanskog sportskog saveza priznanja dobili Biciklistički klub BORAC, mladji kadet Boško Veličić, seniori Marko Danilović i Stefan Stefanović i kadet Dejan Cogoljević.

Na svečanosti koje je održano u utorak 17.12.2019.godine u hotelu MORAVA, u prelepoj atmosferi izvršeno je proglašenje najuspešnijih u oblasti sporta u Gradu Čačku za 2019.godinu. I ove godine takmičari i ekipe Biciklističkog kluba BORAC bili su u najužem krugu kandidata za dobijanje najprestižnijih priznanja. Na žalost prevagnule su sitnice da ta priznanja odu u druge ruke, ali ipak biciklisti nisu ostali praznih ruku.

 

Za najuspešnijeg pionira proglašen je Boško Veličić, mladji kadet BORCA koji se ove godine okitio trostrukom titulom prvaka Srbije i jos sa tri medalje. Pored toga osvojio je i drugo mesto u Kupu Srbije, bio na pobedničkim postoljima na medjunarodnim trkama u Srbiji, Madjarskoj i Sloveniji.

Posebno priznanje za postignute rezultate u 2019.godini i za nastupe u reprezentaciji Srbije dobili su seniori Marko Danilović i Stefan Stefanović, kao i kadet Dejan Cogoljević.

Biciklistički klub BORAC, dobio je Povelju za poseban doprinos u sportu, za sve ono što je uradio u svojoj dugoj i uspešnoj istoriji i za afirmaciju Grada Čačka i biciklističkog sporta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.